Bij Vereniging Blauwvinger Energie komen veel vragen binnen over ons plan met Scania en Hogeschool Windesheim voor 3 windturbines op Bedrijventerrein Voorst. Ook hebben Zwollenaren veel vragen over hoe ze kunnen participeren in de windturbine van Blauwvinger Energie.

Al deze vragen en bijbehorende antwoorden hebben we op onze website geplaatst. Je vindt ze hier. Daarnaast zijn ook visualisaties toegevoegd van hoe de windturbines er uit zouden zien, gezien vanuit verschillende plekken rondom Bedrijventerrein Voorst. Zie hieronder enkele van die fotomontages. We hebben daarbij specifiek gekozen voor de fotomontages met 3 windturbines, omdat ons plan gericht is op 3 windturbines en niet meer. We willen dat graag heel duidelijk benadrukken,omdat er in Zwolle ook plannen circuleren voor 5 windturbines.

221216 impressie windenergie voorst 12

221216 impressie windenergie voorst 16

Mocht je nog meer vragen hebben, stel ze ons gerust. Wij zullen proberen ze zoveel mogelijk te beantwoorden. Heb je vragen over de verkenning die de gemeente Zwolle uitvoert, dan moet je deze op de website van de gemeente stellen. 

 

Meer infomatie?

Neem contact op met Blauwvinger Energie:
info@blauwvingerenergie.nl

CONTACT

(038) 422 04 27
info@blauwvingerenergie.nl