Blauwvinger Energie is een inwonersinitiatief van en voor Zwollenaren om elkaar te helpen in de stad meer duurzame energie op te wekken. Denk daarbij aan zonnepanelen op je dak of een aandeel in een windturbine.

Wij werken nauw samen met Zwolse bedrijven en de gemeente Zwolle, maar zonder dat we het stuur uit handen geven. Want voor ons staat niet de aandeelhouder centraal, maar de Zwollenaar.
We willen wel flinke slagen maken, want er gaat al teveel van ons eigen geld voor energie naar energiebedrijven ver buiten Zwolle. Denk aan Essent en Nuon met hoofdkantoren in inmiddels Duitsland en Zweden. Om die grote slagen te slaan willen we straten en wijken voorzien van eigen duurzame energie. We leveren dus niet aan individuen zonne-systemen; we verwijzen je graag naar welke Zwolse partijen dat wel doen!

Wij brengen professionele partijen bij elkaar, die met ons Zwolse duurzame energie willen opwekken. Dat kunnen mede-burgers zijn, maar ook bedrijven, scholen, sportverenigingen, winkeliers, gemeente, enz. Ook pakken we de handschoen zelf op en kopen grootschalig zonnepanelen in om vervolgens te verhuren aan huiseigenaren. Zodat de eerste investering van het aankopen van zonnepanelen niet bij de burger komt te liggen.

Daarmee willen we Zwolle mooi, groen en schoon houden, voor nu en straks. Dat willen we met Zwolse partijen doen, zodat we de Zwolse economie daarmee stimuleren. En last, but not least: we willen het met elkaar doen: voor en door Zwollenaren!

Zo doen we dat in Zwolle!

Meer infomatie?

Neem contact op met Blauwvinger Energie:
info@blauwvingerenergie.nl

CONTACT

(038) 422 04 27
info@blauwvingerenergie.nl