Blauwvinger Energie streeft ernaar in 2030 een volledig duurzame energievoorziening te hebben in Zwolle. Daarnaast willen we ook een betaalbare energievoorziening: met een gemiddelde van € 2.000,- per jaar geven we inmiddels gemiddeld 6 tot 7 % van ons besteedbare inkomen uit aan energie. Met 6 zonnepanelen op je dak bespaar je echter al snel € 250 per jaar, en wie isoleert bespaart al snel veel honderden euro’s meer! We vinden het echter lastig om dit voor onszelf te regelen.

De aanpak van Blauwvinger Energie is eenvoudig, doeltreffend en werkt langs de bestaande structuren waarin we ons toch al georganiseerd hebben: bedrijven, organisaties, clubs, verenigingen en andere genootschappen. Want waarom in ons eentje aanmodderen als we het samen collectief en daarmee efficiënt en voordelig kunnen organiseren?

Blauwvinger Energie zal in 2016 zelf organisaties benaderen voor een collectieve actie met personeel, leden, etcetera. Heb je als bedrijf, organisatie, vereniging of anderszins georganiseerd verband interesse met ons een Z15-project te organiseren, laat het ons weten, dan nemen wij contact met je op! Wil je als personeelslid van een bedrijf, deelnemer of lid van een vereniging, club of anderszins dat jouw organisatie mee gaat doen met Z15, neem dan ook gerust contact op.

Contactgegevens: Robert Colijn, 06-16147630, rpcolijn@gmail.com 

CONTACT

(038) 422 04 27
info@blauwvingerenergie.nl